Ce este Cloud ERP?


Desi fiecare organizatie care opereaza astazi este diferita, toate se confrunta cu o provocare comună - pentru a concura eficient în mediul de afaceri actual, au nevoie de acces la tehnologie pentru a se extinde si a creste rapid. Sunt necesare instrumente si sisteme software avansate, conectate la nivel global și actualizate continuu, care să le permită sa isi concentreze mai mult timp si energie pe implementarea initiativelor de crestere si mai putin pe managementul IT cotidian.

Pe masura ce tehnologia continua sa avanseze si sa evolueze, tot mai multe companii iau in considerare sistemele cloud ERP mai mult decat oricand.

ERP, adica planificarea resurselor intreprinderii, vizeaza un tip de software pe care companiile il utilizeaza pentru a administra activitati precum aprovizionarea, contabilitatea, managementul riscurilor, managementul proiectelor sau operatiunile lantului de distributie.

Daca un sistem ERP traditional este gazduit, in general, pe propriile servere si necesita intretinere de catre personalul IT, implementare la sediul clientului, actualizari regulate, investitii in hardware-ul necesar pentru a le rula, nu aceleasi lucruri putem spune si in cazul unui sistem cloud ERP.

Distribuit după modelul SaaS (Software as a service), gazduit in cloud (in interiorul unui centru de date, pe un server detinut, de obicei, de furnizorul ERP) si accesat de tine printr-o conexiune la Internet, acesta este Cloud ERP. Astfel, mentenanta, securitatea, upgrade-urile revin in sarcina furnizorului de cloud, eliberand departamentul IT de sarcini suplimentare.

DevTeam.ro - Cloud ERP vs ERP traditional

Avantajele sistemelor Cloud ERP dezvoltate de DevTeam

savings

Costuri reduse

security

Securitate

earbuds

Accesibilitate

code

Implementare rapida

groups

Colaborare eficienta intre departamente
Costuri reduse

ERP traditional necesita intretinere manuala si actualizari periodice, toate acestea putand afecta bugetul unei companii. Cloud ERP, dimpotriva, este o operatiune cu costuri relativ reduse. Cu o taxa minima de pornire, poti avea un sistem cloud ERP implementat complet pentru afacerea ta în timp util.

Costurile de abonament pentru cloud ERP sunt rezonabile si sunt, in general, adaptate pentru a lucra în jurul fluxului de buget al intreprinderilor mici și mijlocii. Cu cloud ERP nu va trebui sa faci investitii uriase.

DevTeam.ro - Costuri reduse Cloud ERP

DevTeam.ro - Securitate Cloud ERPSecuritate

Unul dintre cele mai mari beneficii ale sistemelor cloud ERP este securitatea superioara pe care o ofera afacerilor de toate tipurile și dimensiunile. Cand vine vorba de stocarea si preluarea datelor companiei, este esential ca operatiunile sa ramana sigure in orice moment.

Cu cloud ERP, nu trebuie să iti faci niciodată griji cu privire la piratarea datelor deoarece sistemul urmareste toată activitatea si cripteaza complet datele tale, avand proceduri specifice in caz de dezastru.

Accesibilitate

In aceste vremuri, pe masura ce tot mai multi angajati lucreaza de acasa, afacerile de toate dimensiunile devin din ce in ce mai descentralizate.

Daca ERP-ul este gestionat in cloud, acesta permite o mai buna accesibilitate. Aceasta inseamna ca angajatii tai pot accesa cu usurinta instrumentele de care au nevoie de oriunde, oricand si folosind orice dispozitiv daca au o conexiune la Internet.

De asemenea, companiile cu mai multe locatii nu se vor confrunta cu nicio problema in accesarea unui sistem cloud.

DevTeam.ro - Accesibilitate Cloud ERP

DevTeam.ro - Implementare rapida Cloud ERPImplementare rapida

Fata de sistemele ERP traditionale, sistemele cloud ERP pot fi puse in functiune mult mai rapid. Nu exista timp petrecut pentru selectarea si achizitionarea de hardware, angajarea sau instruirea personalului IT, crearea de noi protocoale de securitate a datelor etc. Procesul de implementare pentru solutiile cloud este mult mai rapid si mult mai putin complex pentru o afacere.

Implementarea software-ului tau in cloud este, de asemenea, fiabila si ofera acces usor la date in timp real de oriunde, ceea ce poate ajuta echipa sa fie mai sudata si sa-si indeasca cu succes rolurile.

Colaborare eficienta intre departamente

ERP urmareste imbunatatirea colaborarii intre departamente, promovand comunicarea indiferent de distanta. Chiar daca se afla in locatii diferite, angajatii pot colabora in timp real, interactionand mult mai eficient.

Departamentele vor dispune de acces rapid la instrumentele necesare, care ii vor ajuta sa ia decizii mai bune si sa isi indeasca eficient obiectivele, colaborarea ramanand o componenta indispensabila indiferent de schimbarile care apar in afaceri ca raspuns la tendintele actuale.

DevTeam.ro - Colaborare eficienta intre departamente Cloud ERP

Migrare Cloud ERP

Majoritatea companiilor sunt familiarizate deja cu software-ul ERP traditional, care le ajuta sa organizeze datele raspandite in fiecare departament independent.

Migrarea catre solutiile cloud ERP, care integreaza unele sau toate functiile esentiale pentru conducerea unei afaceri intr-un singur sistem ERP complet ar trebui, cu siguranta, sa devina o prioritate si pentru afacerile din Romania, putand in acest fel sa profite de toate oportunitatile si de economisirea unor resurse importante.

DevTeam.ro - Migrare solutii Cloud ERP

Cu cine am lucrat?

Principiul nostru de a oferi servicii calitative si nepreferentiale a ajutat atat start-up-uri la inceput de drum sa-si creeze povestea, cat si colosi din industrie sa-si optimizeze fluxul de lucru sau sa automatizeze lucruri la care nu se gandisera niciodata.
Client DevTeam - Medicover
Client DevTeam - Electromagnetica
Client DevTeam - Hyllan Pharma
Client DevTeam - Profecund
Client DevTeam - Scania
Client DevTeam - Onlinet Group
Client DevTeam - SanProd
Client DevTeam - Solaron Construct
Client DevTeam - Meevo
Client DevTeam - Zenda
Client DevTeam - Angro Zenda
Client DevTeam - TrigoTravel
Client DevTeam - Cote Wines
Client DevTeam - Proiectari Lucrari de Arta
Client DevTeam - Tubosider
Client DevTeam - Rexsteel
Client DevTeam - Gradinita Numarul 218
Client DevTeam - Reinvent Consulting
Client DevTeam - Adsem Marketing
Client DevTeam - KPI Talents
Client DevTeam - Syncreate Consulting
Client DevTeam - D8 Made
Client DevTeam - EventPay
Client DevTeam - SaveTimeClub
Client DevTeam - Redist
Client DevTeam - Programari.eu
Ai un proiect pe care vrei sa-l dezvolti?