Ce este un Customer Relationship Management?

Un CRM (Customer Relationship Management) este o soluție software care ajută la gestionarea și organizarea relațiilor cu clienții. Aceasta poate fi utilizată de companii pentru a îmbunătăți interacțiunea cu clienții lor, pentru a crește eficiența în vânzări și marketing și pentru a îmbunătăți satisfacția clienților.

De ce o afacere are nevoie de un CRM?

Un CRM este esențial pentru orice firmă care dorește să-și optimizeze gestionarea relațiilor cu clienții, să-și crească veniturile și să-și îmbunătățească eficiența internă.

Fiecare afacere are nevoi și cerințe specifice, așa că un CRM realizat de catre DevTeam poate fi adaptat pentru a se potrivi cu exactitate nevoilor afacerii tale.

De ce ai nevoie de un CRM? DevTeam.ro

Ce avantaje ofera o platforma de tipul CRM?

 • Îmbunătățirea relațiilor cu clienții: Un CRM ajută la îmbunătățirea comunicării cu clienții, astfel încât să poți răspunde mai rapid nevoilor lor și să oferi soluții personalizate.
 • Creșterea eficienței în vânzări: Un CRM ajută la urmărirea stadiului vânzărilor, astfel încât să poți gestiona mai bine pipeline-ul și să crești conversia.
 • Optimizarea marketingului: Un CRM poate ajuta la colectarea și analizarea datelor despre clienți, astfel încât să poți dezvolta campanii de marketing mai eficiente și personalizate.
 • Îmbunătățirea comunicării interne: Un CRM ajută la împărtășirea informațiilor și colaborarea între departamentele companiei, astfel încât să poți reduce erorile și să crești eficiența.

Ce sectiuni ofera platforma de tipul CRM DevTeam.ro?

 • Panou de bord (Dashboard): Oferă o vedere de ansamblu asupra activităților și indicatorilor cheie, cum ar fi numărul de lead-uri, vânzări, întâlniri planificate, activități curente etc.
 • Contacte sau Clienti: Secțiunea dedicată gestionării și stocării informațiilor despre clienți și potențiali clienți. Aici sunt stocate detalii precum nume, adresă, informații de contact, istoricul interacțiunilor cu clienții etc.
 • Companii (Companies): Permite adăugarea și gestionarea informațiilor despre companiile dumneavoastra.
 • Lead-uri (Leads): Această secțiune permite urmărirea și gestionarea potențialilor clienți si actiunilor, statusurilor si ofertelor catre acestia, care încă nu sunt clienți actuali, dar ar putea deveni în viitor.
 • Activități (Activities): Aici sunt stocate și organizate toate activitățile planificate și în curs de desfășurare, cum ar fi întâlniri, apeluri telefonice, e-mailuri etc.
 • Rapoarte (Reports): Furnizează rapoarte și analize asupra performanței echipei de vânzări, starea oportunităților, rezultatele campaniilor etc.
 • E-mail marketing: Oferă funcționalități de gestionare și trimitere a campaniilor de e-mail către clienți și lead-uri.
 • Suport pentru clienți: CRM-ul are și o secțiune dedicată suportului pentru clienți, pentru gestionarea tichetelor și întrebărilor acestora.
Vezi proiectele software din portofoliul nostru

Cu cine am lucrat?

Principiul nostru de a oferi servicii calitative si nepreferentiale a ajutat atat start-up-uri la inceput de drum sa-si creeze povestea, cat si colosi din industrie sa-si optimizeze fluxul de lucru sau sa automatizeze lucruri la care nu se gandisera niciodata.
Client DevTeam - Medicover
Client DevTeam - Electromagnetica
Client DevTeam - Hyllan Pharma
Client DevTeam - Profecund
Client DevTeam - Scania
Client DevTeam - Onlinet Group
Client DevTeam - SanProd
Client DevTeam - Solaron Construct
Client DevTeam - Meevo
Client DevTeam - Zenda
Client DevTeam - Angro Zenda
Client DevTeam - TrigoTravel
Client DevTeam - Cote Wines
Client DevTeam - Proiectari Lucrari de Arta
Client DevTeam - Tubosider
Client DevTeam - Rexsteel
Client DevTeam - Gradinita Numarul 218
Client DevTeam - Reinvent Consulting
Client DevTeam - Adsem Marketing
Client DevTeam - KPI Talents
Client DevTeam - Syncreate Consulting
Client DevTeam - D8 Made
Client DevTeam - EventPay
Client DevTeam - SaveTimeClub
Client DevTeam - Redist
Client DevTeam - Programari.eu
Ai un proiect pe care vrei sa-l dezvolti?