Realizare website - DevTeam.ro

Servicii de realizare site web la comanda

Creati-va propria prezenta online si tineti-va astfel afacerea deschisa non-stop si accesibila din orice loc!

Fie ca aveti nevoie de un landing page puternic, de o galerie foto care sa uimeasca, un blog profesional, un magazin online sau un site web de prezentare care sa va reprezinte autoritatea si profesionalismul in mediul online, ati ajuns unde trebuie.

Pe langa alte servicii de dezvoltare web, dezvoltare aplicatii mobile si dezvoltare software personalizat, DevTeam.ro ofera servicii profesionale de creare site web custom.

Design personalizat

Suntem de parere ca, precum in realitatea umana, si in cea virtuala trebuie sa fim unici, liberi si independenti.

Asa ca de ce sa depindeti de un design predefinit de site web, design web pe care il are si vecinul, si care oricum nu corespunde preferintelor dumneavoastra.

Intregul nostru portofoliu se bazeaza pe solutii software custom specializate, dezvoltate de la zero. Ducem astfel securitatea produselor la un nivel foarte inalt si respectam preferintele clientilor privind functionalitatea si design-ul fara a fi limitati de structura platformelor si modulelor website-urilor predefinite.

Design personalizat - DevTeam.ro
Abordare diferita - DevTeam.ro

DevTeam.ro ofera o abordare diferita

Va oferim consultanta si va ajutam sa va dezvoltati ideea. Ne facem timp sa va studiem afacerea si potentialul ei, apoi luam o decizie pentru alegerea tehnologiei ideale.

Si ce e cel mai important, totul este design responsive si optimizat SEO inca de la inceput. Website-urile custom pe care le construim sunt livrate cu platforma de administrare si cu ghid de utilizare.

Clientii devin astfel autonomi in gestionarea ulterioara a platformei de site web livrate de noi. La nevoie, le putem veni in ajutor cu servicii de asistenta/mentenanta website, cu modificari ale acestuia etc. Va oferim o platforma de administrare custom pentru website, creata de noi dupa nevoile clientilor de pana acum si actualizata la fiecare proiect de creare site web. Panoul nostru va permite sa adaptati, urmariti si administrati site-ul web autonom. Va ajutam astfel sa va diferentiati afacerea.

Ai un proiect pe care vrei sa-l dezvolti?

Ce contine pachetul nostru profesional de creare site web?

Crearea unui site web profesional ce va putea fi folosit de dumneavoastra prin intermediul unui panou dezvoltat de noi. CMS – Content Management System, realizat dupa nevoia clientilor nostri – panoul de administrare este creat de noi, nu este unul predefinit precum Joomla, Wordpress, OpenCart etc.

Partea de administrare va putea fi deasemenea adaptata la comanda dupa nevoile si designul dorit de dumneavoastra.

Panoul de administrare va contine:

Modul de administrare a paginilor site-ului cu posibilitati de modificare a structurii paginilor si continutului acestora.

Modul de gestionare a categoriilor paginilor cu aceleasi posibilitati ca si cel anterior;

Modul pentru continutul media cu posibilitati de adaugare si creare de galerii de imagini, video, documente si video;

Module pentru gestionarea produselor, comenzilor si metodelor de livrare si modul pentru crearea de oferte per client, produs, cos de cumparaturi sau voucher daca alegeti realizarea unui site web ce va servii ca magazin online;

Instalarea de API Google specializat pentru a putea fi urmarite actiunile clientilor;

Modul pentru gestionarea membrilor care se inscriu in site ce va cuprinde istoricul tranzactiilor, sold-ul lor, metoda de direct mailing pentru a le propune oferte, metode de acordare de beneficii si bineinteles posibilitatea de a modifica, sterge sau inregistra membrii noi;

Module pentru administrarea ofertelor, serviciilor, echipei, newsletter-ului, mesajelor primite de pe site, slideshow-urilor, utilizatorilor;

Panoul de administrare va contine si modul de adminstare a retelelor sociale conectate precum si un modul de vizualizare a datelor primite din Google Analytics (ne mai fiind nevoie sa verificati datele privind vizitatorii in platforma Google Analytics);

Modulul meniurilor site-ului.

Frontend client - DevTeam.ro

O parte de frontend (parte client):

Creare design web custom si realizarea strucurii site-ului web;

Implementare meniuri, slideshow-uri, sectiune de membrii cu oferte si beneficii, filtre, sectiuni de cautare, sectiuni de comanda si rezervari, sectiuni de cumparare si alte elemente ale site-ului;

Instalare module de e-traking, module de plati si diverse module/API-uri de la furnizori.

Vom discuta impreuna designul si structura site-ului web aratandu-va cateva modele de referinta si va vom oferi oportunitatea sa alegiti dintr-o varietate de teme ce vor fi apoi prelucrate de catre webdesignerii nostri.

Realizarea site-ului web va fi efectuata dupa ultimele reguli de dezvoltare stabilite de World Wide Web, construit si optimizat dupa normele SEO avizate Google Inc.

Site-ul web va fi realizat cu design responsive, conform Mobile-Friendly Test by Google, adaptandu-se pe toate dispozitivele mobile si va avea un timp de incarcare scazut, respectand regulile PageSpeed Insight by Google Developers.

Logarea in panoul de administrare se va face cu ajutorul API-ului Google Identity Toolkit si a contului Google, crescand astfel securitatea website-ului.

Website-ul creat de noi va fi administrat din punct de vedere SEO, realizand un audit SEO la finalul fiecarei luni, pe o perioada stabilita in planul tarifar.

Se va oferi de asemenea si o perioada de administrare in panoul WebMasterTools Google, cat si Bing si Yahoo.

Website-ul va fi inscris deasemenea in directorul de indexare Google si optimizat dupa efectuarea unui studiu amanuntit privind relevanta cuvintelor cheie din continut.

Pachetul va contine de asemenea si o perioada de administrare tehnica.